Като мотив за напускане на редиците на политическия проект на

...
 Като мотив за напускане на редиците на политическия проект на
Коментари Харесай

Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев

 Като претекст за овакантяване на редиците на политическия план на някогашния длъжностен министър председател Асланова уточни, че има неща, които не може да поддържа във групировката.

 

Ето какво написа още в обявата ѝ във фейсбук:

В политиката има доста благоприятни условия, само че всяка една опция има цена и е въпрос на избор, дали искаш да я платиш.

Аз не пожелах да върша компромис със съвестта си и към този момент не съм част от Контролния съвет на Политическа партия “Български напредък ”. Моля да деянията схващане и да спрете да ми пишете по този въпрос с въпроси, недоволства, оферти и прочие

5 месеца натоварен политически опит към този момент ми е задоволителен. Ценностите ми непокътнати - уповавам се България да остане парламентарна република, с действителна народна власт и някак да се почисти от беззаконието превзело всичко и да спре радикализацията в езика, дейностите и настройките. Надявам се, програмата за новаторска България, която създадохме, да види бял свят във типа, в който беше концептуално замислена.

Няма да чуете да споделям неприятна дума за хората, с които до през вчерашния ден работих - решението ми, дублирам, е персонално и основано на правила. Има неща, които не мога да поддържа във групировката и които съм изразила намерено неведнъж пред сътрудниците. Те не касаят всичко и всички, а обособени хора, решения, процеси, които са в несъгласие с моите разбирания за редно и неправилно, за положително и зло, черно и бяло.

Цял живот се пазих от мръсното в българската политика и желаех да заставам надалеч от нея, решение което трябваше стабилно да продължа да последвам, само че ядът от последната година, че още веднъж губим време и опитвам с живота на идващите генерации по възмутителен метод и неуместното безвластие и непросветеност завладяли институциите на българската страна, ме изкараха надалеч от зоната ми на толерантност.
На тези избори няма да гласоподавам за пръв път от началото на демокрацията и с цел да си умря от тематиката - “замразявам ” всички кандидат-депутати, че фейсбук се обърна на нервен политически водевил.

За всички, които считат, че съм взела участие в нещо неприятно - оправдавам се.
За всички, които мислят, че е трябвало да остана, тъй като е нещо хубаво - оправдавам се.
Всеки, който ме познава знае, че не взимам решенията на тълпата, а своите персонални.
Ще се съсредоточвам върху работата си в Innovation Starter и апелирам за отмора от политическата нервност в България. Връщам се в моя балон на предприемачеството, където България е положителна, новаторска, съвременна и можеща. Някак по-добра, напред в бъдещето и света.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР